Beställningsmeny
Meny för beställning
Alla råvaror är av absolut högsta klass och årstidens primörer finns alltid med när rätterna komponeras.
Beställningsmeny 2024
För sällskap över 15 personer och samma meny gäller för samtliga i sällskapet.
(Med reservation för ändringar på priser och råvaror, tillgång över säsong)
Förrätter
Alltid på Klubben:
Klassisk löjromstoast (30g Kalix) 275:-
Klassisk Skagentoast 165:-
Matjesilltartar
Tartar på lök/matjessill vänd med stekt lök och dijonsenap serveras med kokt ägg och kokt potatis
165:-
Delitallrik
Skagenröra, laxrulle och liten kopp hummersoppa
185 :-
Gratinerade skaldjur
Räkor och musslor i skal med vitlök, miso och panko samt sallad och vitt doppbröd
195 :-
Hummersoppa
Hummersopppa med gäddqueneller, stekta kantareller och brödkrutonger
185 :-
Kalvcarpaccio
Med tonfiskdressing, tonfisk, kapris och grano padano. Toppas med olivolja, balsamico, sallad och krutonger
175:-
Ankleverterrine
Terrine på anklever, hjärta och bröst serveras med tomatmarmelad , sallad och briochebröd
195:-
Burrata
Med tomat/basilikasallad, olivolja, balsamico serveras med riven fryst tomat och säsongens salladsskott
155:-
Varmrätter
Pocherad Piggvar
Med hummersås och hummerfylld zucchiniblomma serveras med potatispuré smaksatt med saffran
495:-
Pocherad Bergtunga ”Bachelors”
Smörad vitvinssås med champinjon, sparris och tryffel, fisk och skaldjurskorv samt gratinerad duchesstopp
355:-
Pocherad Torskrygg alt Helleflundrafilé
Med bakat ägg, räkor och pepparrotssmörsås, kokt potatis vänd med spenat
365/385:-
Lätt bakad Rödingfilé
Med skaldjur ”Pil Pil”, basilikakräm och krabbkrokett
325 :-
Oxfilé ”Rossini”
Halstrad anklever och tryffelsky serveras med rostad brioche och mandelpotatispuré
495:-
Helstekt Hjortinnanlår
Med smördegskrustad fylld med potatispuré och svamp. Viltsky smaksatt med vinbär, rosmarin samt hemgjord hjortronchutney
345:-
Örtstekt Lammytterfilé
Med zucchini/auberginerulle samt potatis/fetaostkrokett och tomatsmaksatt rödvinssky
355:-
Kryddstekt Ankbröst
På bädd av pumpakräm, vierge på fikon samt kyckling/chorizokorv serveras med potatiskaka smaksatt med getost
335:-
Desserter
Choklad
Chokladmousse i glas med rostad vit choklad, kolasås och mocca/espressoglass
105 :-
Hallon
Hallonpannacotta med säsongens bär, halloncoulis och lakritsmaräng
95:-
Chokladfondant
Ljummen chokladfondant med vit chokladsås, chokladsmul och kaffegrädde
105 :-
Citroncheesecake
Med limekräm, färska hallon och bärcoulis
95 :-
Liten Creme brûlee
med dagens sorbet
95:-